Tre Kronor ser ut att få välbehövliga förstärkningar lagom till Hockey-VM. 

Med mindre än två veckor kvar till VM-premiären mot Danmark börjar det bli hög tid för Sverige att bygga den trupp som ska åka till Lettland i hopp om att avsluta säsongen med en medalj. Under nations cup i Malmö fick Tre Kronor förstärkningar av flera KHL-spelare och nu ser man även ut att få stjärnglans från världens bästa liga.

Det är SVT som rapporterar att förbundskaptenen Johan Garpenlöv ska ha fått positiva besked från två spelare i NHL, det handlar om forwardsduon Isac Lundeström och Marcus Sörensen. Lundeström inledde säsongen i Hockeyallsvenskan med Timrå men tog sedan flyget över till den amerikanska västkusten för att spela i Anaheim där det blivit nio poäng på 41 matcher.

Även Marcus Sörensen inledde säsongen i Hockeyallsvenskan men efter att ha gjort stor succé med bland annat 24 poäng på fjorton matcher lämnade forwarden Vita Hästen för att återvända till San José. Väl tillbaka på västkusten har det gått lite tyngre men 29-åringen får ändå ses som en fin förstärkning om han nu vill runda av säsongen med spel i Tre Kronor. Kanske kan mästerskapet i Lettland bli en chans att ändå göra det här till en lyckad säsong?

SVERIGES MATCHER I HOCKEY-VM
Danmark – Sverige (22/5)
Sverige – Belarus (23/5)
Schweiz – Sverige (25/5)
Sverige – Tjeckien (27/5)
Sverige – Storbritannien (28/5)
Sverige – Slovakien (30/5)
Ryssland – Sverige (31/5)

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här