Hockey-VM TV tider 2021

Allt om Hockey-VM TV hos oss! På VMIshockey.se hittar du din TV-tablå för Hockey VM 2021 i Lettland. Årets sändningar kommer att ske i NENT Groups kanaler, det vill säga TV3, TV6 och TV10 och hos oss får du den senaste och mest uppdaterade TV-tablån för Hockey-VM 2021.

Utöver de linjära kanalerna kommer Viasat även att visa samtliga matcher på sin streamingtjänst Viaplay. Hos oss kan du ta del av alla tider för Hockey-VM, inte minst alla tider för Sveriges matcher i Hockey-VM 2021.

TV-tider Hockey-VM 2021

Alla TV-tider i Hockey VM 2021

När världssituationen med all sannolikhet inte kommer att tillåta publik på Ishockey-VM 2021 i Lettland så blir det än viktigare med TV-sändningarna. Därför kommer TV3, som äger rättigheterna i år att lägga stor kraft och vikt vid att sändningarna ska bli bra. De hetaste matcherna kommer NENT Group att visa linjärt på någon av kanalerna TV3, TV6 eller TV10, medan de lite mindre lockande matcherna kommer att finnas tillgängliga på TV3:s streamingtjänst Viaplay.

Här på VMIshockey.se får du som älskar hockey alla TV-tider Hockey-VM 2021 – du får full koll på när studiosändningen börjar, när matchen startar och givetvis vilken kanal matchen sänds på. Det är inte alldeles lätt att ha full koll på allt kring Hockey-VM TV – totalt är det 64 matcher som ska avverkas och samtliga matcher sänds på TV. Här kan du hålla koll på Alla tider Hockey VM 2021 – allt för att du inte ska missa något.

Ett tips är att spara ner den här fliken som ett bokmärke, så att du har tillgång till alla TV-tider Hockey-VM 2021 vart du än befinner dig. Ett smidigt sätt att hålla sig uppdaterad kring allt som rör Hockey-VM TV.

Sveriges matcher på TV

Läs allt om Sveriges Hockey-VM TV-tider 2021 hos oss på vmishockey.se. Sverige har totalt sju matcher framför sig i gruppspelet och samtliga kommer att sändas linjärt på TV3 samt Viaplay. Före matcherna kommer TV3 att ha en studio som snackar upp matchen tillsammans med kanalens experter, allt för att du ska få så mycket information som det bara är möjligt inför Sveriges matcher Hockey VM 2021.

Skulle Sverige ta sig vidare till slutspelet väntar ytterligare tre matcher, och precis som gruppspelsmatcherna kommer dessa att visas i TV3. Hos oss hittar du all information om Sveriges tider och Hockey-VM TV.

Här på VMIshockey.se kan du hålla full koll på Sveriges matcher Hockey VM 2021 och du får också full koll på alla TV-tider Hockey-VM 2021 – vart matcherna sänds och när sändningarna startar.

Sveriges TV-tider Hockey VM 2021:

  • 22 maj 11:15 Sverige – Danmark TV3/Viaplay
  • 23 maj 15:15 Sverige – Belarus TV3/Viaplay
  • 25 maj 19:15 Sverige – Schweiz TV3/Viaplay
  • 27 maj 19:15 Sverige – Tjeckien TV3/Viaplay
  • 28 maj 15:15 Sverige – Storbritannien TV3/Viaplay
  • 30 maj 19:15 Sverige – Slovakien TV3/Viaplay
  • 31 maj 19:15 Sverige – Ryssland TV3/Viaplay

TV-kanaler som sänder Hockey VM 2021

Det är mycket information att hålla koll på när det kommer till Hockey-VM TV. Vilka kanaler sänder Hockey VM 2021? Ta del av allt om TV-Kanaler Hockey VM 2021 hos oss! Egentligen var det SVT:s tur att sända Hockey-VM 2021, men på grund av att mästerskapet i Schweiz förra året ställdes in kommer rättigheterna att skjutas framåt i tiden och då Viasat skulle sänt 2020 års mästerskap är det därför Viasat som kommer att sända Hockey VM 2021 det här året. De flesta matcherna kommer att sändas på NENT Groups linjära kanaler, det vill säga, TV3, TV6 och TV10, medan övriga matcher finns att tillgå på deras streamingtjänst Viaplay. Hos oss kan du ta del av alla TV-tider Hockey-VM 2021, samt alla TV-Kanaler för Hockey VM 2021.

Viasat är kända för sina professionella sändningar från bland annat Premier League och NHL. Kanalen har ett brett utbud av hockeyexperter och bland annat återfinns Erik Granqvist, VM-guldmedaljörerna Rikard Wallin och Håkan Södergren, och den tidigare dammålvakten Valentina Lizana Wallner, samt kommentatorer som Niklas Holmgren och Tobias Karlsson hos kanalen. De leds allt som oftast av folkkära ankaret och den tidigare innebandyprofilen Niklas Jihde.

TV Tablå Hockey VM 2021

Hockey-VM 2021 drar igång den 21 maj och spelas under totalt 17 dagar. Under de dagarna kommer totalt 64 matcher att spelas och samtliga matcher kommer att sändas på TV. All information om TV-tider Hockey VM 2021 och TV-Kanaler Hockey VM 2021 hittar du i vanlig ordning hos oss, inför och under mästerskapets gång.

Först ut på premiärdagen av TV Tablå Hockey VM 2021 är Tyskland-Italien och Ryssland-Tjeckien den 21 maj kl 15:15, där den sistnämnda matchen sänds på TV3, medan Tyskland-Italien visas på Viaplay. På kvällen väntar Belarus mot Slovakien, samt Kanada mot Lettland. Där är det ännu inte klart vilken match som visas linjärt. Sedan rullar det på med matcher från tidig förmiddag till sent på kvällen den 1 juni då gruppspelet avslutas.

Efter samtliga gruppspelsmatcher väntar slutspel och de två första kvartsfinalerna startar den 3 juni kl 16:15, men där är det ännu inte klart vilken kanal matcherna kommer att sändas på. Det enda som vi vet i dagsläget är att Sveriges samtliga matcher kommer att sändas på TV3. Nedan kan du se alla TV-tider Hockey VM 2021 så med andra ord kan du ha full koll på turneringen från morgon till kväll.

Observera att det är en timmes tidsskillnad mellan Sverige och Lettland och att samtliga tider är angivna i svensk tid.

Hockey VM 2021 Rättigheter

De närmaste åren är det NENT Groups kanaler och SVT som kommer att turas om att visa Hockey-VM vartannat år. Med tanke på att det inte blev något mästerskap ifjol så försköts Viasats rättigheter ytterligare ett år och därför är det dem som kommer att ha Hockey VM 2021 rättigheter.

År 2022 och 2023 är det SVT som kommer att ha rättigheterna till Hockey-VM. Därefter har NENT Group rättigheterna till och med 2028. NENT Group har en lång erfarenhet av mästerskap sedan tidigare och sände bland annat OS i Sotji 2014 och har sedan tidigare även sänt Hockey-VM.

Med NENT:s streamingtjänst Viaplay är det möjligt att följa matcherna var du än befinner dig, även via surfplatta och mobil.