Resultat Hockey-VM 2025

Ta del av alla resultat i Hockey-VM 2025 hos oss! Snart startar Hockey-VM i Sverige och Danmark, och hos oss kan du hitta alla resultat från mästerskapet, där totalt 64 gruppspelsmatcher plus slutspel ska avverkas under 17 dagar.

Vi uppdaterar alla resultat live och här håller du enklast koll på både Sveriges resultat Hockey VM 2025, men också på hur det går för de övriga nationerna. Resultatet hämtas direkt från IIHF och uppdateras automatiskt.

Resultat Ishockey VM 2025

Spelbolag med odds på Hockey-VM

 1. ComeOn

  100% upp till 500 kr
  • Höga odds på Sverige
  • Omsättningskrav: 6x
  • Minsta odds: 1.8
  Regler och villkor gäller.
  100% upp till 500 kr
  • Höga odds på Sverige
  • Omsättningskrav: 6x
  • Minsta odds: 1.8
  Licensierat i SE
  Minsta insättning 10

 1. Quick

  BONUS: 100% upp till 500 kr
  • Minsta insättning: 100 kr
  • Omsättningskrav: 6x
  • Minsta odds: 1.80
  Regler och villkor gäller.
  BONUS: 100% upp till 500 kr
  • Minsta insättning: 100 kr
  • Omsättningskrav: 6x
  • Minsta odds: 1.80
  Licensierat i SE

 1. Betinia

  100% upp till 500 kr
  • Minsta insättning: 100 kr
  • Omsättningskrav: 6x
  • Minsta odds: 1.80
  Besök Betinia Regler & Villkor gäller
  18+ | Stödlinjen.se | Spelpaus.se
  Regler & Villkor gäller
  18+ | Stödlinjen.se | Spelpaus.se
  100% upp till 500 kr
  • Minsta insättning: 100 kr
  • Omsättningskrav: 6x
  • Minsta odds: 1.80
  Licensierat i SE
  Live chatt
  Insättning Trustly

Resultat för Hockey-VM 2025

Hos oss finner du all information om alla resultat Hockey-VM 2025. Vi bevakar mästerskapet på plats och uppdaterar resultatet från samtliga matcher under mästerskapets gång, allt för att du som läsare inte ska missa något. Sveriges resultat i VM håller du bäst koll på hos oss.

Varje match gäller tre poäng, där vinnaren efter ordinarie tid tar tre poäng. Skulle det vara oavgjort efter fulltid avgörs poängutdelningen efter förlängning eller straffar. Vinnaren efter förlängning eller straffar får två poäng, medan förlorarna får nöja sig med en poäng.

De 16 deltagande lagen är indelade i två grupper, grupp A och grupp B. Totalt kommer nationerna att avverka sju gruppspelsmatcher, där de fyra bästa lagen i varje grupp tar sig vidare till slutspel. På så sätt blir poängen i gruppspelet väldigt avgörande för vilket lag du kommer att få möta i slutspelet.

Gruppspelet:

I Grupp A väntar intressanta bataljer mellan Sverige, Finland, Frankrike, Kanada, Lettland, Slovakien, Slovenien och Össterike. Grupp A spelar sina matcher i Stockholm.

I Grupp B återfinns följande nationer: Danmark, Kazakstan, Norge, Schweiz, Tjeckien, Tyskland, Ungern och USA. Grupp B spelar sina matcher i Herning.

Slutspelet:

När gruppspelet är avverkat kommer slutspelet att inledas och det startar med kvartsfinaler och avslutas med bronsmatch och final. De olika arenorna kommer att dela på matcherna, men semifinalerna och finalen kommer att spelas i Avicii Arena i Stockholm, liksom bronsmatchen.

Precis som under gruppspelet kommer vi att rapportera om alla resultat Hockey-VM 2025 direkt efter matchernas slut. Men du som vill följa de heta slutspelsbataljerna live, minut för minut, kan även göra det. Med vår liverapportering kommer du att få information matchresultatet, periodsiffrorna, målskyttarna, de viktigaste händelserna så som utvisningar, timeouts och så vidare. Du har med andra ord allt du behöver för att följa Ishockey-VM från start till slut.

Givetvis kommer vi att hålla ett extra öga på Sveriges resultat då många av er läsare är intresserade av att följa svenskarnas framgång i turneringen.

Live rapportering av Hockey VM 2025

Liverapportering blir allt vanligare idag och nu har nästan alla människor en mobil där de kan följa resultaten från ett sportevent live direkt i telefonen. I samband med Hockey-VM 2025 kommer du att kunna ta del och följa resultaten, målskyttarna, utvisningarna och händelserna live i realtid hos oss på VMIshockey.se.

Här presenterar vi liverapportering Hockey VM för alla matcher som spelas under mästerskapets gång. Du kommer alltså att kunna följa målen, utvisningarna och de viktigaste händelserna från matchen – sekund för sekund. Sparar du ner den här sidan som ett bokmärke i din telefon eller iPad går det det så klart också att följa alla resultat live direkt oavsett var du befinner dig.

Alla live resultat från Hockey-VM 2025:

Sveriges resultat i VM 2025

Tre Kronor inleder årets mästerskap med att ställas mot XX den XX maj klockan XX:XX. Därefter ska laget avverka ytterligare sex matcher innan det är dags för slutspel. Här kan du följa Sveriges resultat Ishockey VM på ett enkelt och överskådligt sätt. Vi kommer tydligt att markera Sverige i resultatlistan för att du som läsare så enkelt som möjligt ska kunna hitta hur Sveriges matcher går.

Vi kommer också att liverapporterar alla Sveriges resultat, så att du som vill följa matchen live på nätet, i mobilen eller på iPaden kan följa med vad som händer minut för minut i Sveriges matcher, oavsett var du befinner dig i världen. För dig som älskar fördjupning kommer det också att finnas avancerad statistik kring Sverige, så att du har full koll inför varje match.

Sveriges samtliga matcher i gruppspelet:

Uppdaterade resultat från VM

Utöver Sveriges matcher är det ytterligare 15 nationer som ska avverka vars sju gruppspelsmatcher. Varje dag kommer det att finans fler spännande matcher och vi kommer att ha uppdaterade Hockey VM resultat här på VMIshockey.se varje dag under turneringen. Direkt efter matcherna kommer vi att rapportera resultatet och du kommer också att kunna följa alla matcher live – minut för minut.

Vid en seger efter fulltid får en nation tre poäng, vid en seger efter förlängning två poäng och en poäng om man förlorar efter förlängning. Här kommer vi att presentera samtliga resultat från mästerskapet.

Vi uppdaterar samtliga tabeller direkt

Så fort en match har avslutats i Hockey VM kommer vi på VMIshockey.se att uppdatera resultatet, tabeller från båda VM-grupperna, så att du som läsare får den absolut färskaste och bästa informationen om turneringen.

Det som kommer framgå ur vår resultatrapportering är matchresultatet, periodsiffrorna, vilka som gjort målen, utvisningarna, skotten, och också poängprotokoll, så som mål och assist. För dig som läsare hos oss kommer du alltså ha full koll på allting under din bevakning av Hockey-VM.