Om oss

VMishockey.se är en hemsida som bevakar Ishockey-VM för herr och dam. Vi bjuder på djupgående intervjuer med spelare och tränare för de olika nationerna och skriver nyheter om händelser kring mästerskapet.

Kontakt

Besöksadress:
Nybrogatan 16, 114 39 Stockholm, Sverige

Telefonnummer:
+46708178563

Mejladress:
[email protected]

Ansvarig utgivare:
Simon Pettersson

Vår historia

VMishockey.se slog upp sina portar under våren år 2019 i samband med Ishockey-VM som då gick av stapeln i Slovakien, för andra gången i historien. Sverige hade en ovanligt svår turnering och fick se sig besegrade redan i kvartsfinalen mot Finland som därefter vann hela turneringen. Kanada slutade tvåa och Ryssland slog Tjeckien i matchen om tredjepriset.

Sedan dess har vi rapporterat från Ishockey-VM såväl inför som under turneringarna och vi har ett lika stort fokus på herr som på dam. Vi försöker alltid vara först med de senaste nyheterna om VM genom att vara på tårna och lyssna på vad som sägs från flera olika håll som berör turneringen. Störst fokus har hemsidan givetvis under turneringens gång men vi ser det som lika viktigt att rapportera om händelser som dyker upp däremellan.

Under våren år 2021 utökade vi vår redaktion med fler skribenter som skriver nyheter på en daglig basis och utökade samtidigt också vårt täckningsområde till U18-VM.

Företaget bakom VMishockey.se

VMishockey.se ägs och drivs av företaget Better Collective Sweden AB som är ett börsnoterat företag med inriktning på sport. Företaget driver sedan flera år tillbaka ett flertal stora sportsajter i Sverige som bland annat Speltips.se och Rekatochklart.com. Dotterbolaget är Better Collective A/S baserade i Danmark, som grundades av de två vännerna Christian Kirk Rasmussen och Jesper Søgaard under året 2004. För att läsa mer om företaget kan du besöka vår Facebook eller Twitter profil.

Ägaruppgifter
Better Collective Sweden AB
Nybrogatan 16
114 39, Stockholm
Organisationsnummer: 556992-1082
Email: [email protected] / [email protected]

Better Collective A/S
Toldbodgade 12
1253 Copenhagen, Denmark
Email: [email protected]