Ikväll gör Tre Kronors VM-trupp premiär i Beijer Hockey Games som blir den första värdemätaren inför det stundande mästerskapet. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-Tjeckien och presenterar även oddsen inför matchen.

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Tjeckien gratis

Kvällens match är en gratismatch som sänds i den linjära TV-kanalen SVT2 som gör att så gott som alla svenskar har tillgång till matchen. Om du däremot inte har tillgång till en TV så finns också möjligheten att streama matchen gratis i SVTPlay i antingen appen eller webben på såväl mobil som surfplatta.

Under Ishockey-VM är det däremot TV6 som sänder Sveriges matcher vilket gör att inte lika många svenskar har tillgång till matcherna genom rutan. Då finns istället möjligheten att streama matcherna genom antingen Viaplay eller ett spelbolag, där det sistnämnda alternativet är det klart billigaste.

Odds inför matchen

Sverige åkte på en riktig storförlust under förra veckans möte mot Tjeckien där hemmalaget vann med klara 9-3. Trots det är oddsen jämnt fördelade inför kvällens match och Sverige målas ut som knappa favoriter enligt förhandsoddsen. Sverige har fått vissa förstärkningar sedan det senaste mötet vilket spelbolagen troligtvis tror kan öka svenskarnas chanser till en seger.

Oddsen just nu

Betsson
2.43
Sverige
4.25
Oavgjort
2.45
Tjeckien
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 16.15 den 5/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds i SVT2 och startar kl 19.00 svensk tid. Sändningen börjar 10 minuter tidigare, kl 18.50, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den första för svensk del i Beijer Hockey Games, som spelas i Stockholm, i Avicii Arena. Förutom Sverige och Tjeckien så deltar även Finland samt Schweiz.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Ansvarig utgivare / Chefredaktör Simon är chefredaktör och ansvarig utgivare på VMishockey.se. Han har en gedigen bakgrund från olika webbtidningar där han varit med och bevakat flertalet stora sportevenemang genom åren. Telefon: 0708178563

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här