Sveriges äventyr i VM fortsätter och ikväll står Slovakien för motståndet. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-Slovakien live och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder Hockey-VM streaming inför samtliga matcher!

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Slovakien gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Unibet som streamar Sverige-Österrike mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-Slovakien

Sverige har imponerat under hela gruppspelet och är därför favorit inför kvällens match. Sverige står i skrivande stund i 1.59 gånger insatsen, du får således knappt pengarna tillbaka vid en satsning på en svensk seger. Oavgjort ger 4.90 gånger pengen och en seger för Slovakien ger ett odds på hela 4.80 gånger pengarna.

Oddsen just nu

ComeOn
1.59
Sverige
4.90
Oavgjort
4.80
Slovakien
Till ComeOn

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 22.29 den 20/5.

Var kan man se Sverige – Slovakien?

Matchen sänds i TV6 och startar kl 20.20 svensk tid. Sändningen börjar dock redan klockan 19:30, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den sista gruppspelsmatchen för svensk del i VM och spelas i Tjeckien som står värd för mästerskapet.

Aktuellt inför matchen

Tre Kronor har lyckats med det mesta i gruppspelet och kommer till kvällens match med sex raka segrar i bagaget. Under gårdagen besegrades Frankrike med 3-1 efter en stabil, men långt ifrån optimal, insats. Det blev även den första matchen som man fick lämna med en period där det inte blev något mål. En imponerande svit är därmed bruten. Trots det har Sverige redan säkrat förstaplatsen i grupp B och kan därmed gå in i kvällens match med ett stort självförtroende.

Slovakien har blandat högt och lågt under gruppspelet och ligger fyra inför kvällens match men det mesta talar för att man tar sig vidare till slutspelet, detta eftersom man har en betydligt bättre målskillnad än femman Lettland som skulle behöva vinna med stora siffror mot USA samtidigt som Slovakien förlorar med stora siffror mot Sverige.

Guide Sverige-Slovakien stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-Slovakien stream hos vår partner Unibet. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för att streama Hockey-VM 2024

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Unibet och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här