Sveriges VM är över för den här gången men fyra länder gör fortsatt upp om åtråvärda medaljer. I dagens första semifinal tar sig värdnationen Finland an USA och vi guidar dig till hur du enklast kan streama mötet och presenterar även oddsen inför matchen.

 1. Betsson Livestream

  Såhär streamar du matchen

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto med BankID.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama VM. Sök upp matchen i oddsutbudet och titta direkt.

  Alla regler och villkor

Streama Finland-USA gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Betsson som streamar Finland-USA mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför matchen

USA är en tungviktare rent historiskt och brukar vara favoriter i sina matcher, men idag får man se sig själva som en underdog som kan spela utan någon större press. Att ta sig an Finland på hemmaplan är nämligen en stor utmaning och de flesta spelbolagen sätter därför värdlandet som favorit inför dagens semifinal.

Oddsen just nu

Betsson
1.70
Finland
4.50
Oavgjort
4.25
USA
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 22⁚27 den 27/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds på TV6 och startar kl 13:20 svensk tid. Sändningen börjar dock redan 13:00 för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den första av två semifinaler som spelas under dagen, klockan 17:20 inleds mötet mellan Kanada och Tjeckien.

Aktuellt inför Finland-USA

Läget i båda lagen tycks vara bra inför dagens semifinal, mycket tack vare att man tog sig vidare från två tuffa kvartsfinaler där det krävdes en hel del hårt jobb. Finland var favorit inför mötet mot Slovakien men hamnade i ett tidigt underläge, trots det lyckades man vända på den berömda steken och tillslut vinna med 4-2. Mycket tack vare veteranen Marko Anttila som stod för två av lagets mål. Den erfarna forwarden blir viktig även i dagens match, tillsammans med bland annat fixstjärnan Mikael Granlund och målvakten Juho Olkinuora, som varit stundtals lysande under VM.

USA var faktiskt en smula nederlagstippade inför sin kvart mot Schweiz men stod för en väldigt bra insats där det defensiva spelet höll en väldigt hög nivå. Även Nordamerikanerna har en väldigt skicklig målvakt i Jeremy Swayman vilket talar för att semifinalen mycket väl kan bli en kamp mellan två av mästerskapets främsta burväktare.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här