En fullspäckad dag rullar vidare och i den ena av kvällens två matcher får vi se Slovakien ta sig an Tyskland. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama mötet och presenterar även oddsen inför matchen.

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Slovakien-Tyskland gratis

Kvällens match sänds på TV10 vilket gör att relativt få svenskar har tillgång till matchen. Om du däremot inte har tillgång till kanalen så finns också möjligheten att streama matchen på Viaplay, i antingen appen eller webben på såväl mobil som surfplatta

Under Ishockey-VM är det TV6 och TV10 som sänder merparten av matcherna vilket gör att många svenskar har tillgång till matcherna genom rutan. Skulle man dock inte ha tillgång till kanalerna, eller en TV, finns istället möjligheten att streama matcherna genom antingen Viaplay eller ett spelbolag, där det sistnämnda alternativet är det klart billigaste.

Odds inför matchen

Kvällens möte mellan Slovakien och Tyskland är dagens mest ovissa, båda lagen har relativt starka lag på pappret vilket erbjuder en utmaning för de olika spelbolagen som sätter odds inför matchen.

Oddsen just nu

Betsson
2.70
Slovakien
4.15
Oavgjort
2.31
Tyskland
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 16.15 den 5/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds på TV10 och startar kl 19:20 svensk tid. Sändningen börjar 10 minuter tidigare, kl 19:10, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den sista av totalt sex matcher som spelas under lördagen, samtidigt som pucken släpps avgörs även mötet mellan Lettland och Finland.

Aktuellt inför Slovakien-Finland

Trots olika utgång på sina premiärer får man ändå säga att både Slovakien och Tyskland fick en bra start på ishockey-VM 2022. Slovakerna besegrade Frankrike med 4-2 efter att NHL-stjärnan Tomas Tatar gjort ett av målen, dessutom spelade supertalangen Juraj Slafkovsky fram till två av lagens fullträffar.

För tysk del blev det visserligen förlust i premiären men laget stod upp relativt bra mot förhandsfavoriten Kanada, slutresultatet skrevs till 3-5 men tyskarna gav aldrig upp utan avslutade matchen med att göra tredje periodens två mål. Noterbart är att supertalangen Moritz Seider, till vardags i Detroit, var inblandad i lagets samtliga mål vilket gör att han är i delad ledning i poängligan.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här