Sveriges äventyr i VM och idag står Frankrike för motståndet. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-Frankrike live och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder Hockey-VM streaming inför samtliga matcher!

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Frankrike gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Unibet som streamar Sverige-Österrike mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-Frankrike

Sverige är inte helt oväntat stora favoriter i dagens match mot ett Frankrike som ser ut att få väldigt svårt att nå kvartsfinal. Sverige står i skrivande stund i 1.08 gånger insatsen, du får således knappt pengarna tillbaka vid en satsning på en svensk seger. Oavgjort ger  13.00 gånger pengen och en seger för Frankrike ger ett odds på hela 29.00 gånger pengarna.

Oddsen just nu

ComeOn
1.08
Sverige
13.00
Oavgjort
29.00
Frankrike
Till ComeOn

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 23.05 den 19/5.

Var kan man se Sverige – Frankrike?

Matchen sänds i TV6 och startar kl 16.20 svensk tid. Sändningen börjar dock redan 15:30, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den sjätte för svensk del i VM och spelas i Tjeckien som står värd för mästerskapet.

Aktuellt inför matchen

Sverige har inlett turneringen på ett övertygande sätt och kommer till dagens match med idel segrar i bagaget. Redan i premiären mot USA visade man upp ett fint spel och sedan har man lyckats bibehålla det, även om det fortfarande finns vissa delar i spelet som kan bli bättre. Inför dagens match toppas den interna poängligan av Marcus Johansson som noterats för nio poäng varav tre mål.

Frankrike har haft ett väldigt tungt VM och står inför dagens match på fyra inspelade poäng vilket gör vägen till en kvartsfinal väldigt svår. Inför turneringen förstärktes truppen i form av NHL-stjärnan Pierre-Edouard Bellemare men även rutinerade Stephane Da Costa som är en av få internationella KHL-spelare i årets upplaga av VM. Det är dock värt att notera att Da Costa inte spelat i någon av lagets tre senaste matcher.

Guide Sverige-Frankrike stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-Frankrike stream hos vår partner Unibet. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för att streama Hockey-VM 2024

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Unibet och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här