Sveriges äventyr i VM fortsätter och idag står Kazakstan motståndet. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-Kazakstan live och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder Hockey-VM streaming inför samtliga matcher!

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Kazakstan gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Unibet som streamar Sverige-Kazakstan mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-Kazakstan

Sverige har inlett gruppspelet i Ishockey-VM på ett övertygande sätt och är inte helt oväntat megafavoriter i mötet med ett Kazakstan som ser ut att få det svårt att ta sig vidare till slutspelet. Sverige står i skrivande stund i 1.06 gånger insatsen, du får således knappt pengarna tillbaka vid en satsning på en svensk seger. Oavgjort ger däremot 15.00 gånger pengen och en seger för Österrike ger ett odds på hela 31.00 gånger pengarna.

Oddsen just nu

ComeOn
1.06
Sverige
15.00
Oavgjort
31.00
Kazakstan
Till ComeOn

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 22.37 den 15/5.

Var kan man se Sverige – Kazakstan?

Matchen sänds i TV6 och startar kl 16.20 svensk tid. Sändningen börjar redan 15:30, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den fjärde för svensk del i VM och spelas i Tjeckien som står värd för mästerskapet.

Aktuellt inför matchen

Sverige har inlett årets Ishockey-VM på ett övertygande sätt och står inför dagens utmaning på tre raka segrar. I sin senaste match besegrades Tyskland med hela 6-1 och blir det seger även i dagens match så är Tre Kronor ett stort steg närmare en kvartsfinalplats.

Kazakstan spås få svårt att ta sig vidare från gruppspelet men det finns några saker som gått över förväntan, inte minst premiären då man lyckades besegra Frankrike. Merparten av spelarna i truppen håller till vardags till i den ryska proffsligan KHL och där de flesta spelar i Barys Astana som är Kazakstans bidrag till ligan.

Guide Sverige-Kazakstan stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-Kazakstan stream hos vår partner Unibet. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för att streama Hockey-VM 2024

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Unibet och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här