Sveriges VM fortsätter och idag står Kanada för motståndet i kvartsfinalen. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-Kanada och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder stream inför samtliga VM matcher!

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Kanada gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Betsson som streamar Sverige-Kanada mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-Kanada

Sverige har varit klar favorit i de flesta av sina matcher men idag ser det annorlunda ut. Kanada är en svår motståndare och många spelbolag har svårt att välja vilket lag som egentligen är starkast, faktum är att Betsson erbjuder samma odds (2.45) oavsett vilket av lagen som tar hem segern.

Oddsen just nu

Betsson
2.45
Sverige
4.25
Oavgjort
2.45
Kanada
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 22.59 den 25/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds i TV6 och startar kl 15:20 svensk tid. Sändningen börjar dock redan kl 14:30, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den åttonde för svensk del i VM och spelas i Finland som står värd för mästerskapet.

Aktuellt inför matchen

För svensk del har det varit många positiva händelser inför dagens match, efter gårdagens träning kunde man ge besked om att Oliver Ekman-Larsson känner sig i tillräckligt bra skick för att vara med i kvartsfinalen och det är minst sagt goda nyheter. Lagkaptenen har missat de två senaste matcherna men med honom tillbaka i truppen har man ytterligare en riktigt bra back i sin uppställning. Just defensiven har varit en av de svenska styrkorna såhär långt i mästerskapet och kan bli extra viktigt nu när man tar sig an ett offensivt skickligt Kanada.

Kanada har haft ett väldigt svängigt VM hittills, förluster mot både Schweiz och Danmark skapade en del frågetecken men man avslutade sedan gruppspelet med att vinna mot Frankrike med hela 7-1. I truppen finns mängder av bra spelare från diverse NHL-klubbar och för Tre Kronor gäller det att hålla koll på bland annat Dylan Cozens, som går mot en ljus framtid och som gjort åtta poäng hittills i VM. Den interna poängligan toppas, inte oväntat, av Pierre-Luc Dubois som producerat tio poäng fördelat sju matcher och 23-åringen kan mycket väl få en avgörande roll i eftermiddagens match.

Guide Sverige-Kanada stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-Kanada stream hos vår partner Betsson. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för stream av Hockey-VM.

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Betsson och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Administratör, Redaktör, Sportskribent Elias är administratör över VMishockey.se och ser till att hemsidan är uppdaterad med nyheter, artiklar och kampanjer på daglig basis. Elias har ett brinnande intresse för ishockey i allmänhet och han är en av tidningens skribenter som bevakar de stora hockeymästerskapen, och förser er med välskrivna nyhetsartiklar och rapporter. Kontakt: [email protected]