Idag inleds ishockey-VM i Finland och i kvällens sista match kliver storfavoriten Kanada in i turneringen när man tar sig an Tyskland. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama matchen och presenterar även oddsen inför matchen.

 1. Betsson Livestream

  Såhär streamar du matchen

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto med BankID.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama VM. Sök upp matchen i oddsutbudet och titta direkt.

  Alla regler och villkor

Streama Tyskland-Kanada gratis

Kvällens match sänds på Viasat Sport Extra vilket gör att relativt få svenskar har tillgång till matchen. Om du däremot inte har tillgång till kanalen så finns också möjligheten att streama matchen på Viaplay, i antingen appen eller webben på såväl mobil som surfplatta

Under Ishockey-VM är det däremot TV6 och TV10 som sänder merparten av matcherna vilket gör att många svenskar har tillgång till matcherna genom rutan. Skulle man dock inte ha tillgång till kanalerna, eller en TV, finns istället möjligheten att streama matcherna genom antingen Viaplay eller ett spelbolag, där det sistnämnda alternativet är det klart billigaste.

Odds inför matchen

Rent historiskt är Kanada en av de största nationerna när det kommer till ishockey och man är stor favorit inför kvällens match, men man står inför en motståndare som tog sig till semifinal förra året och som har ett intressant lag på pappret. Trots det är de flesta oddssättarna överens – Kanada är favoriter till att ta hem premiären.

Oddsen just nu

Betsson
4.55
Tyskland
5.15
Oavgjort
1.59
Kanada
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 22.12 den 12/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds på Viasat Sport Extra och startar kl 19.20 svensk tid.

Matchen är dagens fjärde, samtidigt spelas även mötet mellan Finland och Norge, som sänds på TV6.

Aktuellt inför Tyskland-Kanada

Kanada åker till VM med målet att ta guld och man gör det med en trupp fylld till bredden med spelare från världens bästa liga. Bland de största namnen finner vi Mathew Barzal, det är dock värt att notera att forwarden inte står med i Kanadas trupp på internationella ishockeyförbundets hemsida, men det har tidigare annonserats att stjärnan är en del av laget som tagit sig till Finland.

Tyskland får ses som en stor underdog i kvällens match men man har ett högintressant lag där tre av spelarna vanligtvis håller till i NHL. Bland dessa finner vi backen Moritz Seider som är nominerad till utmärkelsen som årets rookie, 21-åringen har gjort succé i Detroit och blir utan tvekan en av Tysklands nyckelspelare i VM. Samma sak gäller den unge forwarden Tim Stützle som noterades för 58 poäng i Ottawa den här säsongen och som har en skyhög potential. Kanada har bredden, men Tyskland har utan tvekan spets.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här