Under tisdagen har IIHF möte om framtiden för Ishockey-VM 2021 och hur man skall ersätta Belarus som fråntagits värdskapet av mästerskapet. Det senaste ryktet som framkom under onsdagen säger att man dock väntas besluta att Lettland får anordna Ishockey-VM på egen hand.

I mitten av januari fattade IIHF beslutet att Belarus inte längre får vara med och anordna Ishockey-VM på grund av läget i landet. Sedan dess har det varit oklart huruvida IIHF skulle lägga till ett nytt värdland att arrangera Ishockey-VM tillsammans med Lettland, men nu verkar man alltså ha bestämt sig. Flera uppgifter tyder på att man bestämt sig för att Lettland skall få arrangera mästerskapet ensamma, trots att man diskuterat med bland annat Danmark.

Om uppgifterna stämmer så kommer VM att spelas i två olika arenor i Riga. Mästerskapet startar 21 maj och pågår fram till 6 juni under 2021.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Ansvarig utgivare / Chefredaktör Simon är chefredaktör och ansvarig utgivare på VMishockey.se. Han har en gedigen bakgrund från olika webbtidningar där han varit med och bevakat flertalet stora sportevenemang genom åren. Telefon: 0708178563

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här