Som väntat var intresset stort när IIHF släppte biljetterna till Ishockey-VM. I mitten av oktober öppnande IIHF för biljettansökningar och då gjordes hela 1.6 miljoner ansökningar. 

Intresset för att se Ishockey-VM i Finland på plats är stort efter två år av inställda och nästintill folktomma mästerskap. Nu börjar äntligen restriktionerna för covid-19 att lätta runtom i världen och så även i Finland vilket öppnar upp möjligheten till fullsatta läktare.

Den 21 till 25 oktober fanns möjlighet att köpa biljetter för de som tidigare ansökt. Intresset var stort och biljetterna såldes snabbt slut för de mest populära matcherna, däribland Tre Kronors matcher.

Ströbiljetter släpps på onsdag

Eventuella överblivna och ströplatser släpps till försäljning på onsdag hos Ticketmaster.fi. Där har alla chans att köpa en biljett, oavsett om man ansökt på förhand eller inte. Det är dock ett högt intresse och ett fåtal biljetter vilket gör att man får vara ute i god tid för att säkra en biljett.

Ishockey-VM 2022 spelas i Finland, den 13 till maj i Tammersfors. Spelschemat för Tre Kronor blev offentligt i oktober och laget spelar totalt sju matcher i gruppspelet.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här