En fullspäckad söndag rullar vidare med mötet mellan Österrike och USA. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama matchen och presenterar även oddsen inför matchen.

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Österrike-USA gratis

Eftermiddagens match sänds på TV6 vilket gör att relativt få svenskar har tillgång till matchen. Om du däremot inte har tillgång till kanalen så finns också möjligheten att streama matchen på Viaplay, i antingen appen eller webben på såväl mobil som surfplatta

Under Ishockey-VM är det TV6 och TV10 som sänder merparten av matcherna vilket gör att många svenskar har tillgång till matcherna genom rutan. Skulle man dock inte ha tillgång till kanalerna, eller en TV, finns istället möjligheten att streama matcherna genom antingen Viaplay eller ett spelbolag, där det sistnämnda alternativet är det klart billigaste.

Odds inför matchen

Österrike vad nederlagstippade i premiären mot Tre Kronor och läget är detsamma även i dagens match, USA är en stor förhandsfavorit och samtliga oddssättare ser laget som given segrare.

Oddsen just nu

Betsson
22.00
Österrike
12.50
Oavgjort
1.09
USA
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 12⁚25 den 15/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds på TV6 och startar kl 15:20 svensk tid. Sändningen börjar 10 minuter tidigare, kl 15:10, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den tredje av totalt sex som spelas under dagen, samtidigt som pucken släpps avgörs även mötet mellan Frankrike och Kazakstan.

Aktuellt inför  Österrike-USA

Österrike fick som bekant en gratisplats i årets VM efter att både Ryssland och Belarus portats från mästerskapet, men man ska göra allt för att stå för en skräll och i premiären mot Tre Kronor stod man stundtals för en bra insats. Det blev dock förlust (1-3) vilket gör att man står på noll poäng inför eftermiddagens match.

USA kommer till VM med en väldigt stark trupp där merparten är ordinarie i världens bästa liga, och i premiären hade man inga större problem att besegra Lettland. Matchen slutade 4-1 efter att det defensiva spelet varit nyckeln, för Lettland bjöd på ett överraskande hårt motstånd men i dagens match talar det mesta för att offensiven får större utrymme att tala.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.