Sveriges äventyr i VM fortsätter och idag står Lettland för motståndet. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-Lettland live och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder Hockey-VM streaming inför samtliga matcher!

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Lettland gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Unibet som streamar Sverige-Österrike mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-Lettland

Sverige är inte helt oväntat stora favoriter i dagens match mot Lettland, åtminstone enligt många av de olika spelbolagen. Comeon erbjuder i skrivande stund 1.21 gånger insatsen vid svensk seger, medan oavgjort ger 7.80 gånger pengarna och en seger för Lettland ger ett odds på hela 12.25 gånger insatsen.

Oddsen just nu

ComeOn
1.21
Sverige
7.80
Oavgjort
12.25
Lettland
Till ComeOn

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 22.51 den 17/5.

Var kan man se Sverige – Lettland?

Matchen sänds i TV6 och startar kl 12:20 svensk tid. Sändningen börjar redan 11:20 för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den femte för svensk del i VM och spelas i Tjeckien som står värd för mästerskapet.

Aktuellt inför matchen

Sverige har fått en väldigt bra start på turneringen och står inför dagens match på fyra raka segrar, där den senaste kom under onsdagen då Kazakstan besegrades med 3-1. Slutspelsplatsen är därmed i det närmaste säkrad men det gäller fortfarande att plocka poäng för att få en bra slutplacering. Inför dagens match toppas den interna poängligan av Marcus Johansson och André Burakovsky som noterats för sex poäng vardera.

Lettland kan också vara tillfreds med hur gruppspelet inletts, man har samlat ihop sju poäng på fyra matcher vilket resulterat i en femteplats och man har fortfarande en god chans att ta sig vidare till kvartsfinal. Laget kommer dock senast från en tung förlust med hela 1-8 mot Tyskland, vilket är en av de största utmanarna till en slutspelsplats. Den interna poängligan toppas av Kaspars Daugavins som gjort fem poäng hittills i turneringen.

Guide Sverige-Lettland stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-Lettland stream hos vår partner Unibet. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för att streama Hockey-VM 2024

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Unibet och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här