Sveriges äventyr i VM fortsätter och idag står grannen Norge för motståndet. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-Norge och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder stream inför samtliga VM matcher!

 1. Betsson Livestream

  Såhär streamar du matchen

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto med BankID.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama VM. Sök upp matchen i oddsutbudet och titta direkt.

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Norge gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Betsson som streamar Sverige-Norge mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-Norge

Sverige är inte helt oväntat stora favoriter till att ta hem segern i kvällens möte med rivalen från väst. De flesta spelbolagen är överens om att allt annat än en blågul vinst skulle vara en stor överraskning. Betsson erbjuder exempelvis 1.13 vid svensk seger, medan vinst för Norge skulle ge hela 17 gånger pengarna.

Oddsen just nu

Betsson
1.13
Sverige
10.00
Oavgjort
17.00
Norge
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 14⁚22 den 22/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds i TV6 och startar kl 19:20 svensk tid. Sändningen börjar dock redan kl 18:30, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den sjätte för svensk del i VM och spelas i Finland som står värd för mästerskapet.

Aktuellt inför matchen

Sverige siktar på att resa sig efter gårdagens tunga förlust mot USA där avgörandet kom i slutsekunderna av förlängningen, mycket av snacket inför kvällens match har handlat om huruvida William Nylander kan göra VM-debut och nu vet vi – stjärnan är redo för spel och väntas gå in i en toppkedja. Det är dock oklart vilka spelare som forwarden kommer matchas tillsammans med, men Emil Bemström och Lucas Wallmark känns inte som en högoddsare.

Nylander kommer förmodligen även få en hel del speltid i powerplay och den spelformen är något som Tre Kronor behöver förbättra, inför kvällens match är det faktiskt bara Storbritannien och Frankrike som lyckats sämre i spelformen.

För ungefär ett år sedan utspelades det glädjescener i Norge efter att man lyckats bidra till att Sverige missade slutspel men den här gången är det annorlunda. Norge har haft ett relativt tungt VM och ligger bara sexa inför kvällens match, man kommer dessutom från en tung förlust (1-4) mot Tjeckien så sent som igår – något som visar att formen inte riktigt är där man vill. Håll ett extra öga på Frölundas Mats Rosseli Olsen som gjort tre mål hittills i turneringen, samt veteranen Ken Andre Olimb som noterats för fyra assist på lika många matcher.

Guide Sverige-Norge stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-Norge stream hos vår partner Betsson. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för stream av Hockey-VM.

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Betsson och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här