Sveriges äventyr i VM går vidare och idag står USA för motståndet. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-USA och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder stream inför samtliga VM matcher!

 1. Betsson Livestream

  Såhär streamar du matchen

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto med BankID.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama VM. Sök upp matchen i oddsutbudet och titta direkt.

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-USA gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Betsson som streamar Sverige-Österrike mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-USA

Sverige är ofta favoriter i sina matcher och så är det även idag, de flesta spelbolagen sätter nämligen Tre Kronor som knapp favorit i mötet mot USA. Betsson erbjuder 1.89 vid svensk vinst, medan seger för nordamerikanerna skulle ge drygt tre gånger pengarna.

Oddsen just nu

Betsson
1.89
Sverige
4.30
Oavgjort
3.50
USA
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 22⁚26 den 20/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds i TV6 och startar kl 11:20 svensk tid. Sändningen börjar redan kl 10:30, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den femte för svensk del i VM och spelas i Finland som står värd för mästerskapet.

Aktuellt inför matchen

Sverige åkte till VM med en på pappret relativt anonym trupp efter att många stjärnor från NHL tackat nej till att vara med. De senaste dagarna har dock flertalet spelare valt att förstärka laget och om allt går som det ska så kan både Linus Ullmark (Boston) och Marcus Pettersson (Pittsburgh) vara med i dagens match. Det väntas även Lucas Wallmark vara, forwarden har missat de två senaste matcherna på grund av matförgiftning men sägs nu vara fit for fight.

– Man var inte den starkaste, det är jag kanske inte vanligtvis heller, men framförallt inte då. Men som tur är går det över på något dygn, sa forwarden till Aftonbladet under fredagen.

Om många “tack nej nej tack” var ett problem för Sverige så var det inte fallet för USA, landslaget åkte till Finland med mängder av NHL-spelare där Chicagobacken Seth Jones stack ut lite extra. Lagkaptenen har gjort bra ifrån sig hittills men det finns fortfarande mer att kräva av ett så pass starkt manskap, man kommer visserligen senast från en seger mot Storbritannien men där imponerade verkligen inte. Kanske kan det bli bättre fart på spelet när NHL-duon Matt Boldy och Ryan Hartman ansluter till truppen.

Hartman har tagit ett stort kliv framåt under den här säsongen och stod bland annat för lika många mål som William Nylander i grundserien – 34 stycken. Förhoppningen är att 27-åringen ska vara redo för spel i dagens match, vilket vore goda nyheter för USA. För svensk del får vi som bekant vänta ytterligare någon dag innan Nylander kan vara spelklar.

Guide Sverige-USA stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-USA stream hos vår partner Betsson. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för stream av Hockey-VM.

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Betsson och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här