Idag har vi en fullspäckad eftermiddag i hockeyns tecken och kan bland annat se fram emot mötet mellan Tjeckien och Storbritannien.Vi guidar dig till hur du enklast kan streama mötet och presenterar även oddsen inför matchen.

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Tjeckien-Storbritannien gratis

Eftermiddagens match sänds på TV6 vilket gör att många svenskar har tillgång till att kunna se matchen. Om du däremot inte har tillgång till en TV så finns också möjligheten att streama matchen på viaplay i antingen appen eller webben på såväl mobil som surfplatta.

Under Ishockey-VM är det TV6 och TV10 som sänder merparten av matcherna vilket gör att inte lika många svenskar har tillgång till matcherna genom rutan, om man jämför med förra året då SVT sände. Då finns istället möjligheten att streama matcherna genom antingen Viaplay eller ett spelbolag, där det sistnämnda alternativet är det klart billigaste.

Odds inför matchen

Storbritannien glimrade till under VM förra året men får trots det ses som en rejäl outsider i dagens möte mot Tjeckien. Landet från Centraleuropa tycks ha hittat formen lagom till mästerskapet och ses av de allra flesta spelbolagen som klar favorit till att ta hem dagens match.

Oddsen just nu

Betsson
1.01
Tjeckien
30.00
Oavgjort
55.00
Storbritannien
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 22⁚47 den 13/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds på TV10 och startar kl 15:20 svensk tid. Sändningen börjar 10 minuter tidigare, kl 15:10, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den tredje av totalt sex som spelas under dagen, samtidigt som pucken släpps möts även Schweiz och Italien.

Aktuellt inför Tjeckien-Storbritannien

Tjeckien ses av flera experter som något av en outsider i årets upplaga av ishockey-VM, detta dels tack vare att man imponerande under Beijer Hockey Games som nyligen avslutades. I truppen finner vi flera duktiga spelare från NHL, bland annat backen Filip Hronek som numera är en av Detroits främsta spelare. I samma lag finns även Jakub Vrana som fått ett rejält lyft sedan flytten från Washington. Håll även ögonen på den rutinerade forwarden David Krejci som spelade hela femton säsonger i Boston, där stanley cup-segern 2011 var höjdpunkten.

Storbritannien åker till VM med en trupp där de flesta spelarna håller till i den brittiska ligan men det finns ett par undantag. Bland annat forwarden Brett Perlini som gjort 23 mål i den norska högstaligan den här säsongen. Man har däremot inte tagit ut den tidigare nyckelspelaren Mike Hammond i truppen och talangen Liam Kirk, som är draftad av Arizona Coyotes, ser inte heller ut att komma till spel i VM.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här