I eftermiddag inleds ishockey-VM 2022 och i en av de första matcherna ställs Frankrike mot Slovakien. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama matchen och presenterar även oddsen inför matchen.

 1. Betsson Livestream

  Såhär streamar du matchen

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto med BankID.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama VM. Sök upp matchen i oddsutbudet och titta direkt.

  Alla regler och villkor

Streama Frankrike-Slovakien gratis

Eftermiddagens match som sänds på TV-kanalen TV10, om du däremot inte har tillgång till en TV så finns också möjligheten att streama matchen på Viaplay.

Under Ishockey-VM är det däremot TV6 och TV10 som sänder merparten av matcherna vilket gör att inte lika många svenskar har tillgång till matcherna genom rutan. Då finns istället möjligheten att streama matcherna genom antingen Viaplay eller ett spelbolag, där det sistnämnda alternativet är det klart billigaste.

Odds inför matchen

Frankrike står som hemmalag i eftermiddagens match men det är den enda fördelen laget har, på förhand räknas Slovakien som klar favorit och allt annat än seger skulle ses som en ordentlig skräll. Något som de flesta spelbolagen är överens om.

Oddsen just nu

Betsson
6.35
Frankrike
5.75
Oavgjort
1.40
Slovakien
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 22:19 den 12/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds i TV10 och startar kl 15.20 svensk tid.

Matchen är en av två som startar klockan 15:20 under torsdagen, sedan följer ytterligare två matcher med matchstart 19:20.

Aktuellt inför Frankrike-Slovakien

Senaste nytt kring lagen är att Frankrike fått förstärkning i form av Alexandre Texier, forwarden har nyligen avslutat sin fjärde säsong i Columbus organisation där han noterades för 20 poäng på 36 matcher. 22-åringen är utan tvekan en av lagets nyckelspelare, tillsammans med veteranen Sasha Treille och Damien Fleury, som stod för 31 poäng i den franska ligan den här säsongen.

Slovakien kommer till ishockey-VM med relativt höga förväntningar efter att ha tagit ett överraskande OS-brons i Peking, mycket tack vare supertalangen Juraj Slafkovsky som finns med även den här gången. I truppen finner vi även NHL-stjärnan Tomas Tatar, som förväntas dra ett tungt lass i offensiven.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här