En fullspäckad torsdag rullar vidare och ikväll kan vi se fram emot mötet mellan Schweiz och USA. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Schweiz-USA och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder stream inför samtliga VM matcher!

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Schweiz-USA gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Betsson som streamar Schweiz-USA mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Schweiz-USA

Rent historiskt är USA bra mycket mer framgångsrikt än Schweiz men de senaste åren har landet från Centraleuropa tagit stora steg framåt och inför kvällens möte är faktiskt åsikterna vitt skilda kring vilket lag som egentligen är favoriter. Noterbart är att vissa spelbolag, bland annat Betsson, sätter lilla Schweiz som knapp favorit.

Oddsen just nu

Betsson
2.05
Schweiz
4.35
Oavgjort
3.05
USA
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 23.13 den 25/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds på TV10 och startar kl 19:20 svensk tid. Sändningen börjar tio minuter tidigare, kl 19:10, för dig som är intresserade av försnacket.

Samtidigt som den här matchen spelas avgörs även mötet mellan Finland och Slovakien. Den matchen sänds på TV6.

Aktuellt inför matchen

Schweiz åkte till VM med ett på pappret starkt lag efter att flera stjärnor från NHL tackat ja till att vara med i landslaget. Trots detta är det faktiskt en spelare från den inhemska ligan som briljerat mest, forwarden Denis Malgin har gjort hela tolv poäng med vilket han toppar hela VM:s poängliga. Vi ska dock inte glömma bort en spelare som Nico Hischier, New Jerseys guldklimp har varit väldigt bra under gruppspelet och har bland annat producerat fem mål. Håll även ett litet öga på veteranen Andres Ambühl som visar att han fortfarande håller hög internationell klass, 38-åringen stod för fem poäng i gruppspelet och kan kanske bli en liten joker i kvällens match.

Vissa ställde en del frågetecken kring USA inför VM och hittills har man faktiskt inte imponerat, det blev visserligen seger mot Tre Kronor i gruppspelet men man hann även förlora med 1-4 mot Finland och nu står man inför en på pappret klurig utmaning. Det finns dock gott om talang i truppen och nu hoppas man att vissa spelare ska ta ett extra kliv framåt, inte minst supertalangen Luke Hughes som valdes som nummer fyra i förra sommarens NHL-draft.

USA har egentligen ingen fixstjärna i offensiven utan förlitar sig mer på sin bredd, tar vi en titt på den interna poängligan räcker det faktiskt bara med fem poäng för att ligga etta i statistiken. Ska USA ha en chans att gå hela vägen i VM blir därför defensiven extra viktig och som tur var har målvakten Jeremy Swayman imponerat hittills i mästerskapet och mycket talar för att han får chansen mellan stolparna även i kvällens match.

Guide Schweiz-USA stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Schweiz-USA stream hos vår partner Betsson. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för stream av Hockey-VM.

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Betsson och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Administratör, Redaktör, Sportskribent Elias är administratör över VMishockey.se och ser till att hemsidan är uppdaterad med nyheter, artiklar och kampanjer på daglig basis. Elias har ett brinnande intresse för ishockey i allmänhet och han är en av tidningens skribenter som bevakar de stora hockeymästerskapen, och förser er med välskrivna nyhetsartiklar och rapporter. Kontakt: [email protected]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här