Vår partner erbjuder Hockey-VM streaming inför samtliga matcher. Här kan du streama kvartsfinalen, semifinalen och finalen!

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Finland gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Unibet som streamar Sverige-Österrike mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-Finland

Sverige är inte helt oväntat favoriter i kvällens kvartsfinal mot ett Finland som har haft det svårt att locka sina stjärnor till att vara med i VM. Sverige står i skrivande stund i 1.51 gånger insatsen, du får således knappt pengarna tillbaka vid en satsning på en svensk seger. Oavgjort ger däremot 5.20 gånger pengen och en seger för Finland ger ett odds på snarlika 5.40 gånger insatsen.

Oddsen just nu

ComeOn
1.51
Sverige
5.20
Oavgjort
5.40
Finland
Till ComeOn

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 22.25 den 22/5.

Var kan man se Sverige – Finland?

Matchen sänds i TV6 och startar kl 20.20 svensk tid. Sändningen börjar dock redan 19:30 för dig som är intresserad av försnacket.

Matchen är den åttonde för svensk del i VM och spelas i Tjeckien som står värd för mästerskapet.

Aktuellt inför matchen

Sverige kan blicka tillbaka på ett väldigt lyckat gruppspel där man vann samtliga matcher vilket gör att man kliver in i slutspelet som en av favoriterna till att gå hela vägen. Under de senaste dagarna har flertalet spelare visat att formen är väldigt god och nu hoppas förbundskaptenen Sam Hallam att alla stjärnorna från NHL ska visa sig från sin bästa sida.

Finland har stundtals haft problem och föll i den avslutande gruppspelsmatchen mot Schweiz, dessutom får man klara sig utan fixstjärnan Mikael Granlund som är avstängd i kvällens match. Det är dock inte läge att räkna ut lejonen från andra sidan Östersjön som brukar höja sig en nivå när Tre Kronor står för motståndet.

Guide Sverige-Finland stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-Finland stream hos vår partner Unibet. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för att streama Hockey-VM 2024

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Unibet och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här