Idag väntar en ny fullstäckad dag med flertalet intressanta matcher, vi får bland annat se storfavoriten Kanada ta sig an ett nederlagstippat Italien. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Italien-Kanada och presenterar även oddsen inför matchen.

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Italien-Kanada gratis

Förmiddagens match sänds på TV6 vilket gör att relativt många svenskar har tillgång till matchen. Om du däremot inte har tillgång till kanalen så finns också möjligheten att streama matchen på Viaplay, i antingen appen eller webben på såväl mobil som surfplatta

Under Ishockey-VM är det TV6 och TV10 som sänder merparten av matcherna vilket gör att många svenskar har tillgång till matcherna genom rutan. Skulle man dock inte ha tillgång till kanalerna, eller en TV, finns istället möjligheten att streama matcherna genom antingen Viaplay eller ett spelbolag, där det sistnämnda alternativet är det klart billigaste.

Odds inför matchen

Föga överraskande är Kanada stor favorit till att vinna dagens match mot Italien, inte minst eftersom man inlett mästerskapet med seger samtidigt som Italien föll i sin premiär. Alla spelbolagen är rörande överens om att allt annat än en kanadensisk seger vore en gigantisk överraskning.

Oddsen just nu

Betsson
75.00
Italien
36.00
Oavgjort
1.01
Kanada
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 23⁚54 den 14/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds på TV6 och startar kl 11:20 svensk tid. Sändningen börjar 10 minuter tidigare, kl 11:10, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den första av totalt sex som spelas under dagen, samtidigt som pucken släpps avgörs även mötet mellan Norge och Storbritannien.

Aktuellt inför Italien-Kanada

I dagens match möts två lag med helt olika förutsättningar och dessutom helt olika inledningar på mästerskapet. Italien föll tungt med 2-5 i sin premiär mot Schweiz efter att ha släppt in tre mål redan i första perioden, vilket inte direkt talar för att det kommer bli en lätt uppgift idag.

Kanada har å andra sidan inlett VM på ett lovande sätt och även om insatsen mot Tyskland var långt ifrån perfekt så vann man med 5-3. Noterbart är dock att man skapade en del spänning genom att släppa in två mål i den avslutande perioden. Ett utropstecken i premiären var powerforwarden Pierre-Luc Dubois som stod för dubbla fullträffar vilket visar att hans fina form från NHL:s grundserie ser ut att hålla i sig.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här