Junior-VM har fått sina första fall av Covid-19. 

En ny och händelserik kväll var tänkt att inledas med mötet mellan USA och Schweiz men ett par timmar innan nedsläpp gick internationella ishockeyförbundet ut med nyheten att två spelare i den amerikanska truppen testats positivt för covid-19. Hela truppen sätts därmed i karantän och matchen ställs in. Enligt regelboken tilldöms Schweiz som segrare.

Juniorkronornas match i fara

Att kvällens match ställs in skapar en hel del problem även för andra lag, arenan i Red Deer har stängts för besök och det är högst oklart vad som kommer hända med kommande matcher. Sverige ska ta sig an just USA natten till torsdag och risken är stor att även den matchen kommer ställas in.

I nuläget finns det inte så mycket information kring vad som kommer hända, men håll koll här på VMishockey.se för senaste nytt! 

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här