En fullspäckad dag rundas av med två intressanta kvällsmatcher, i den ena tar värdlandet Finland emot Lettland. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama matchen och presenterar även oddsen inför matchen.

 1. Betsson Livestream

  Såhär streamar du matchen

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto med BankID.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama VM. Sök upp matchen i oddsutbudet och titta direkt.

  Alla regler och villkor

Streama Lettland-Finland gratis

Kvällens match sänds på TV6 vilket gör att relativt många svenskar har tillgång till matchen. Om du däremot inte har tillgång till kanalen så finns också möjligheten att streama matchen på Viaplay, i antingen appen eller webben på såväl mobil som surfplatta

Under Ishockey-VM är det TV6 och TV10 som sänder merparten av matcherna vilket gör att många svenskar har tillgång till matcherna genom rutan. Skulle man dock inte ha tillgång till kanalerna, eller en TV, finns istället möjligheten att streama matcherna genom antingen Viaplay eller ett spelbolag, där det sistnämnda alternativet är det klart billigaste.

Odds inför matchen

Finland är med i VM som en av de största favoriterna, mycket tack vare att man spelar på hemmaplan, och ses som en klar förhandsfavorit även i kvällens möte mot Lettland. Det är även de flesta oddssättarna överens om.

Oddsen just nu

Betsson
9.95
Lettland
7.15
Oavgjort
1.25
Finland
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 16.15 den 5/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds på TV6 och startar kl 19:20 svensk tid. Sändningen börjar dock redan 18:30, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den femte av totalt sex som spelas under dagen, samtidigt som pucken släpps avgörs även mötet mellan Slovakien och Tyskland.

Aktuellt inför Lettland-Finland

Trots att vi bara är inne på VM:s andra dag har både Lettland och Finland hunnit med att spela varsin match. Lettland åkte på en väntad förlust mot USA där slutresultatet skrevs till 0-4 medan Finland fick något av en drömstart på mästerskapet. Grannen Norge hade inte mycket att sätta till och blev tillslut besegrat med 0-5 efter att Finland haft fem olika målskyttar samtidigt som Juusi Olkinuora höll nollan. Noterbart är att Toni Rajala noterades för totalt tre poäng i matchen, vilket gör att han är i delad ledning i poängligan.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här