Sverige gör sin sista match i VM och Kanada blir det avslutande motståndet. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-Kanada live och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder Hockey-VM streaming inför samtliga matcher!

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Kanada gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Unibet som streamar Sverige-Österrike mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-Kanada

Sverige är knappa favoriter i bronsmatchen, en seger ger 2.36 gånger pengarna medan vinst för Kanada skulle ge 2.55 gånger insatsen. Ett oavgjort resultat erbjuder 4.40 vilket kan vara lockande med tanke på att det kan bli en jämn match med små marginaler som avgör.

Oddsen just nu

ComeOn
2.36
Sverige
4.40
Oavgjort
2.55
Kanada
Till ComeOn

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 10.37 den 26/5.

Var kan man se Sverige – Kanada?

Matchen sänds i TV6 och startar kl 15:20 svensk tid. Sändningen börjar dock redan 15:00 för dig som är intresserad av försnacket

Matchen är den sista för svensk del i VM och spelas i Tjeckien som står värd för mästerskapet. Senare under kvällen, med start 20:20 spelas VM-finalen där värdlandet Tjeckien möter Schweiz.

Aktuellt inför matchen

Sverige kom till VM med en stark trupp och stora förväntningar på sig men efter ett lyckat gruppspel gick det tyngre. Det krävdes förlängning i kvarten mot Finland och i semifinalen mot Tjeckien tog det stopp. Det blev förlust med hela 3-7 och för första gången fick Sverige göra ett målvaktsbyte under matchen, vilket gör det en smula ovisst vem som får förtroendet i dagens match. Noterbart är att tre spelare – André Burakovsky, Erik Karlsson och Marcus Johansson – står på tio poäng vardera inför den avslutande matchen.

Kanada kom också till VM med stora förväntningar på sig men föll tungt i sin semi mot Schweiz, där man visserligen kom ikapp från 0-2 men sedan förlorade på straffar. Kanske delvis på grund av att lagets poängkung Dylan Cozens inte hade en av sina bättre matcher i turneringen. Trots det har stjärnan fortfarande en god chans att ta hem turneringens skytteliga eftersom han står på åtta mål på nio spelade matcher.

Guide Sverige-Kanada stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-Kanada stream hos vår partner Unibet. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt. Noterbart är att man även kan streama finalen mellan Tjeckien och Schweiz på samma vis.

Guide för att streama Hockey-VM 2024

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Unibet och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Ansvarig utgivare / Chefredaktör Simon är chefredaktör och ansvarig utgivare på VMishockey.se. Han har en gedigen bakgrund från olika webbtidningar där han varit med och bevakat flertalet stora sportevenemang genom åren. Telefon: 0708178563

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här