Sverige gör premiär i Hockey-VM och USA blir det första motståndet. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-USA och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder Hockey-VM streaming inför samtliga matcher!

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-USA gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Unibet som streamar Sverige-USA mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 krona för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-USA

Sverige är en av förhandsfavoriterna i VM men man är på intet sätt en given segrare i premiären mot USA vilket gör oddssättningen extra intressant. Faktum är att en svensk seger i skrivande stund står på 2.44 gånger insatsen, vilket är exakt samma nivå som oddset för en amerikansk premiär seger står på. Oddsen har förändrats under dagen och sänkts på en svensk seger.

Oddsen just nu

ComeOn
2.44
Sverige
4.25
Oavgjort
2.54
USA
Till ComeOn

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 16⁚39 den 10/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds i TV6 och startar kl 20:20 svensk tid. Sändningen börjar fem minuter tidigare, kl 20:15, för dig som är intresserade av försnacket. Noterbart är att det är sändningar under hela dagen så det kan bli snack kring matchen redan under eftermiddagen.

Matchen är den första för svensk del i VM och spelas i Tjeckien som står värd för mästerskapet.

Aktuellt inför matchen

Sverige har en intressant trupp detta året som siktar på att få upprättelse för förra årets misslyckande då man föll mot Lettland i kvartsfinalen. Nu har truppen spetsats till med flera tunga NHL-spelare, däribland Victor Hedman och Erik Karlsson som bidrar till att Tre Kronor har en av turneringens på pappret starkaste trupper.

USA har också många bra spelare i sitt lag och där finns det flertalet stjärnor som kan vara värda att hålla ett extra öga på. Inte minst Brady Tkachuk som stod för 37 mål i NHL:s grundserie den här säsongen.

Guide Sverige-USA stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-USA stream hos vår partner Unibet. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för att streama Hockey-VM 2024

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Unibet och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här