Sveriges VM fortsätter och ikväll står Tyskland för motståndet. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-Tyskland och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder Hockey-VM streaming inför samtliga matcher!

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Tyskland gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Unibet som streamar Sverige-Österrike mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-Tyskland

Sverige är inte helt favoriter till att vinna kvällens match mot Tyskland, även om det inte är lika givet som i gårdagens match mot Polen. Sverige står i skrivande stund i 1.28 gånger insatsen, oavgjort ger ca 6.80 gånger pengen och en seger för Tyskland ger ett odds på hela 9.20 gånger pengarna.

Oddsen just nu

ComeOn
1.28
Sverige
6.80
Oavgjort
9.20
Tyskland
Till ComeOn

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 23.12 den 12/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds i TV6 och startar kl 20.20 svensk tid. Sändningen börjar redan 19:30, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den tredje för svensk del i VM och spelas i Tjeckien som står värd för mästerskapet.

Aktuellt inför matchen

Sverige har en fått en flygande start på gruppspelet och kan ikväll vinna sin tredje raka match. I premiären besegrades USA med 5-2 och i gårdagens match mot Polen blev det seger med 5-1 efter att stjärnbacken Erik Karlsson gjort två av målen. I kvällens match kommer Tre Kronor att använda sig av en annan målvakt än Filip Gustavsson som spelat i de två inledande matcherna men det är ännu oklart om det blir Samuel Ersson eller Jesper Wallstedt som får chansen mellan stolparna.

Guide Sverige-Polen stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-Polen stream hos vår partner Unibet. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för att streama Hockey-VM 2024

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Unibet och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här