På tisdagen hade IIHF styrelsemöte för att diskutera om herrarnas ishockey-VM skall bli av eller ställas in. Två timmar senare meddelade IIHF att man skjuter på beslutet och istället beslutades det att man ställer in Hockey VM Division I (2020 IIHF Ice Hockey World Championship Division I).

IIHF:s styrelse höll ett konferenssamtal för att diskutera den senaste utvecklingen med coronavirus-pandemin angående världsmästerskapet i ishockey 2020. I samtalet deltog även företrädare för organisationskommittén och de deltagande lagen för hockey vm 2020, IIHF:s världsmarknadsföringspartner Infront Sports & Media och IIHF:s huvudförsäkringsmäklare för världsmästerskapet.

“Tyvärr kunde det för närvarande inte fattas några större beslut relaterade till statusen för Ishockey-VM,” sade IIHF-president René Fasel. “De berörda parterna diskuterade öppet vad som har blivit en mycket komplex situation med coronavirus, som påverkar många länder såväl som deltagande lag och olika andra intressenter i världsmästerskapet.”

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Jesper är sportskribent här på vmishockey.se och har flera års erfarenhet från ishockey. Hans uppgift är att bevaka världsmästerskapet i ishockey på plats och skriva om händelser inför och under ishockey-VM 2022. Kontakt: jribacka @ bettercollective.com Telefonnummer: +46764155221 Adress: Holländargatan 27, 113 59 Stockholm, Sverige

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här