En minst sagt fullspäckad dag rullar vidare med mötet mellan Frankrike och Kazakstan. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama matchen och presenterar även oddsen inför matchen.

 1. Betsson Livestream

  Såhär streamar du matchen

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto med BankID.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama VM. Sök upp matchen i oddsutbudet och titta direkt.

  Alla regler och villkor

Streama Frankrike-Kazakstan gratis

Eftermiddagens match sänds på TV10 vilket gör att relativt få svenskar har tillgång till matchen. Om du däremot inte har tillgång till kanalen så finns också möjligheten att streama matchen på Viaplay, i antingen appen eller webben på såväl mobil som surfplatta

Under Ishockey-VM är det TV6 och TV10 som sänder merparten av matcherna vilket gör att många svenskar har tillgång till matcherna genom rutan. Skulle man dock inte ha tillgång till kanalerna, eller en TV, finns istället möjligheten att streama matcherna genom antingen Viaplay eller ett spelbolag, där det sistnämnda alternativet är det klart billigaste.

Odds inför matchen

Frankrike fick räknas som en outsider i premiären mot Slovakien men i dagens match får man ses som klar favorit, Kazakstan räknas av de flesta oddssättarna som klar underdog. Det ska dock poängteras att det här inte är ett möte mellan en stor favorit, utan Kazakstan kan mycket väl skapa problem.

Oddsen just nu

Betsson
1.94
Frankrike
4.40
Oavgjort
3.30
Kazakstan
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 12⁚36 den 15/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds på TV10 och startar kl 15:20 svensk tid. Sändningen börjar 10 minuter tidigare, kl 15:10, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den fjärde som spelas under söndagen, samtidigt som pucken släpps avgörs även mötet mellan Österrike och USA.

Aktuellt inför Frankrike-Kazakstan

Frankrike föll i sin VM-premiär men stod faktiskt för en ganska bra insats mot Slovakien, det stod 2-2 när det återstod ett par minuter kvar av den andra perioden så det finns helt klart saker att bygga vidare på. För Kazakstan blev det en betydligt tyngre premiär, Danmark vann nämligen med hela 9-1 och Kirill Savitski mål blev en klen tröst. Laget är nederlagstippade inför dagens match men borde ha goda möjligheter att göra en bättre insats, Frankrike känns som en mer överkomlig motståndare.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här