Sveriges VM är över för den här gången men fyra länder gör fortsatt upp om åtråvärda medaljer. I dagens andra semifinal ska Kanada och Tjeckien spela om en finalplats och vi guidar dig till hur du enklast kan streama mötet och presenterar även oddsen inför matchen.

 1. Betsson Livestream

  Såhär streamar du matchen

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto med BankID.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama VM. Sök upp matchen i oddsutbudet och titta direkt.

  Alla regler och villkor

Streama Kanada-Tjeckien gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Betsson som streamar Finland-USA mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför matchen

Kanada har stundtals haft problem under VM men segern mot Sverige stärkte lagets självförtroende och i dagens semifinal får man ses som knapp favorit. Det är åtminstone många av de olika spelbolagen överens om.

Oddsen just nu

Betsson
2.16
Kanada
4.10
Oavgjort
2.95
Tjeckien
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 23⁚01 den 27/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds på TV6 och startar kl 17:20 svensk tid. Sändningen börjar 5 minuter tidigare, kl 17:15, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den andra av dagens två semifinaler där två stycken platser i morgondagens VM-final står på spel.

Aktuellt inför Kanada-Tjeckien

Efter att ha haft en hel del motgångar och problem tidigare under mästerskapet är det ett Kanada fyllt av självförtroende som går in i dagens semifinal. Detta mycket tack vare segern mot Tre Kronor där man lyckades vända 0-3 till seger med 4-3 efter att ha avgjort i förlängningen. Vinsten blev ett bevis på att man aldrig kan räkna ut Kanada.

Bland nyckelspelarna finns Pierre-Luc Dubois och Mathew Barzal, två stjärnor från NHL som klev fram när det behövdes som mest. Tjeckien behöver också hålla koll på talangen Dylan Cozens som varit väldigt bra hittills i VM.

För Tjeckien kretsar mycket kring deras fruktade förstakedja där David Pastrnak, David Krejci och Roman Cervenka styr och ställer. Den stjärnspäckade trion hittade varandra direkt och har levererat mängder av poäng, inte minst i kvartsfinalen mot Tyskland där samtliga stod för varsitt mål. Ska man rå på Kanada måste den trion fungera, men man måste även vara bra i egen zon och då krävs det att en spelare som Filip Hronek kliver fram, och hittills har faktiskt inte Detroitbacken varit speciellt bra. Håll även ett öga på målvakten Karel Vejmelka som varit väldigt bra i VM.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här