Idag rullar VM vidare och i en av matcherna ser vi Norge ta sig an Storbritannien .Vi guidar dig till hur du enklast kan streama mötet och presenterar även oddsen inför matchen.

 1. Betsson Livestream

  Såhär streamar du matchen

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto med BankID.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama VM. Sök upp matchen i oddsutbudet och titta direkt.

  Alla regler och villkor

Streama Norge-Storbritannien gratis

Kvällens match sänds på Viasat Sport Extra vilket gör att relativt få svenskar har tillgång till matchen. Om du däremot inte har tillgång till kanalen så finns också möjligheten att streama matchen på Viaplay, i antingen appen eller webben på såväl mobil som surfplatta

Under Ishockey-VM är det TV6 och TV10 som sänder merparten av matcherna vilket gör att många svenskar har tillgång till matcherna genom rutan. Skulle man dock inte ha tillgång till kanalerna, eller en TV, finns istället möjligheten att streama matcherna genom antingen Viaplay eller ett spelbolag, där det sistnämnda alternativet är det klart billigaste.

Odds inför matchen

Kanada är stor favorit i förmiddagens match mot Italien och Norge är en minst lika stor favorit mot Storbritannien, något som de flesta oddssättarna är överens om.

Oddsen just nu

Betsson
1.17
Norge
8.95
Oavgjort
13.50
Storbritannien
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 01:03 den 15/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds på Viasat Sport Extra och startar kl 11:20 svensk tid.

Matchen är den andra av totalt sex matcher som spelas under söndagen, samtidigt som pucken släpps avgörs även mötet mellan Italien och Kanada.

Aktuellt inför Norge-Storbritannien

Norge är stora favoriter i dagens match men fick en minst sagt tung start på mästerskapet när man föll mot Finland med 0-5, efter att inte riktigt fått det defensiva spelet att fungera. Även Storbritannien inledde VM med förlust men lyckades tillslut spräcka nollan mot Tjeckien när Ben Lake reducerade till 1-5 halvvägs in i tredje perioden. Kan laget prestera på en liknande nivå, för stundtals såg det faktiskt ganska bra ut, i dagens match så ska Norge inte vara helt säkra på att ta hem sin första seger i mästerskapet.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här