Sveriges äventyr i VM och idag står Tjeckien för motståndet. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-Tjeckien och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder stream inför samtliga VM matcher!

 1. Betsson Livestream

  Såhär streamar du matchen

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto med BankID.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama VM. Sök upp matchen i oddsutbudet och titta direkt.

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Tjeckien gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Betsson som streamar Sverige-Österrike mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-Tjeckien

Sverige var stora favoriter inför premiären mot Österrike igår men idag står man inför en mer oviss match, Tjeckien inledde också VM med seger och den senaste tiden har laget haft relativt goda resultat mot Tre Kronor. Något som skapat en del problem för oddssättarna.

Oddsen just nu

Betsson
2.38
Sverige
4.25
Oavgjort
2.55
Tjeckien
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 00⁚21 den 15/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds i TV6 och startar kl 19:20 svensk tid. Sändningen börjar redan 18:30 för den som är intresserad av försnacket inför matchen.

Matchen är den andra för svensk del i VM och spelas i Finland som står värd för mästerskapet.

Aktuellt inför matchen

Sverige fick en bra start rent resultatmässigt på mästerskapet genom att besegra Österrike med 3-1 i premiären, men efter matchen var många missnöjda med insatsen överlag. Noterbart var att Joel Kellman stod för både mål och assist samtidigt som Marcus Högberg stod för en stabil insats mellan stolparna.

Tjeckien inledde också VM med seger, laget stod för en stabil insats mot Storbritannien där slutresultatet blev 5-1. Noterbart är att Matej Blumel stod för två mål och dessutom en assist vilket gör att forwarden är delad tvåa i poängligan.

Guide Sverige-Tjeckien stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-Tjeckien stream hos vår partner Betsson. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för stream av Hockey-VM.

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Betsson och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här