Med bara ett par dagar kvar till OS-premiären tvingas Tre Kronor till ändringar i truppen. 

De senaste dagarna har ett flertal aktiva från olika länder testats positiva för covid-19 och nu har smittan även letat sig till Tre Kronors trupp, vilket gör att man tvingas göra ändringar – endast ett par dagar innan premiären mot Lettland.

Det handlar om Erik Gustafsson och Emil Djuse som testats positiva och som därmed tvingas lämna OS. Istället för några veckor med landskamper väntar tid i karantän hemma i Sverige för de båda backarna som till vardags håller till i Luleå och Rapperswil.

Garpenlövs ersättare klara

Att två spelare tvingas lämna truppen kommer som en hård smäll för Tre Kronor men förbundskaptenen Johan Garpenlöv har redan aviserat vilka spelare som ersätter duon. In flygs Philip Holm, till vardags i Jokerit, samt Theodor Lennström som gör en fin säsong i KHL med Torpedo Nizhny Novgorod.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här