Dags för semifinal i Hockey-VM när Sverige möter Tjeckien under lördagen. VMishockey.se partnersajt har gratis Hockey-VM streaming inför samtliga slutspelsmatcher!

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Gratis Hockey-VM stream 25/5 

Landslagsmatcher i olika sporter brukar generellt vara gratis men inte när det gäller VM i ishockey. Matcherna för årets VM går i TV6 och Viaplay, som kräver ett abonnemang hos streamingjätten. Men, det finns ett alternativ till, som är mycket billigare.

VMishockey.se partner, Unibet, streamar hela Hockey-VM och även semifinalen mot Tjeckien utan extra kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat. Pengarna som du eventuellt sätter in kan du sedan spela för på valfri match under VM och ändå ha din streaming igång.

Odds Sverige-Tjeckien

Tre Kronor har varit favoriter i nästan samtliga VM-matcher och så även i kvartsfinalen mot Finland. Även när det har blivit dags för semifinal så går det stjärnfyllda Sweden in som favoriter till ett odds om 2.07. Oavgjort kan spelas till oddset 4.10 och en vinst på Tjeckien ger 3.20.

Oddset kan ändras fram och tillbaka fram till spelstopp, och givetvis även under matchen då du kan spela på liveodds.

Oddsen just nu

ComeOn
2.07
Sverige
4.10
Oavgjort
3.20
Tjeckien
Till ComeOn

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 15.15 den 24/5.

Var kan man se Sverige – Tjeckien live?

Matchen sänds i TV6 och startar kl 14.20. Sändningen startar dock redan kl 13.30 för dig som vill se alla förberedelser inför matchen. Man kan se Sverige-Tjeckien i klassisk TV, men även hos Unibet som streamar matchen online utan extra kostnad. Följ stegen längre upp i artikeln för att aktivera din hockey-vm stream.

Om Sverige skulle vinna matchen så väntar den stora finalen redan dagen därpå, och då är det antingen Kanada eller Schweiz som står för motståndet.

Aktuellt inför semifinalen

Sverige vann efter förlängning i kvartsfinalen och inga skador har rapporterats inför matchen. Truppen verkar vara i god harmoni och Sveriges ledande spelare har kommit igång på allvar ju längre det gått under turneringen. Rasmus Dahlin satte ledningsmålet i kvartsfinalen och är givetvis en viktig pjäs för fortsatt svensk framgång.

Tjeckien har gått lite under radarn i årets VM men har en stark trupp och att man lyckades slå ut USA är ett kvitto på ett bra lag. Dessutom spelas årets VM i Tjeckien och man kommer ha ett starkt stöd på läktarplats som givetvis är till Tre Kronors nackdel.

Guide Sverige-Tjeckien stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-Tjeckien stream hos vår partner Unibet. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för att streama Hockey-VM 2024

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Unibet och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här