Trots att säsongen fortfarande är igång finns det spelare som byter klubb. 

Hockey-VM är för de flesta spelarna den största höjdpunkten på säsongen och man har därför fullt på det som sker i Lettland, men det finns faktiskt spelare som väljer att byta klubb mitt under mästerskapet.

En av dessa spelare är Mike Hammond, som stod för ett av målen när Storbritannien lyckades ta den historiska segern mot Belarus tidigare i veckan. Forwarden har haft en händelserik säsong där det blivit spel i både Danmark och England men nu har 31-åringen skrivit på för Hannover Scorpions i den tyska tredjeligan.

Det här blir inte första gången som Hammond spelar i Tyskland, säsongen 19/20 spenderades nämligen i andraligan med Lausitzer Füchse och då blev det fina 67 poäng på 48 matcher. Återstår om det går lika bra i tredjedivisionen.

FAKTA: Mike Hammond
Ålder: 31 år
Längd/Vikt: 178cm/82kg
Position: forward
Statistik den här säsongen: 32 matcher, 35 poäng (13+22), danska ligan
14 matcher, 22 poäng (6+16), brittiska ligan

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här