Sverige gör premiär i VM och Österrike blir det första motståndet. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-Österike och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder stream inför samtliga VM matcher!

 1. Betsson Livestream

  Såhär streamar du matchen

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto med BankID.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama VM. Sök upp matchen i oddsutbudet och titta direkt.

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Österrike gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Betsson som streamar Sverige-Österrike mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-Österrike

Sverige är inte helt oväntat megafavoriter i premiären mot ett Österrike som får betraktas som en nybörjare i sammanhanget. Sverige står i skrivande stund i 1.06 gånger insatsen, du får således knappt pengarna tillbaka vid en satsning på en svensk seger. Oavgjort ger ca 16.00 gånger pengen och en seger för Österrike ger ett odds på hela 28.00 gånger.

Oddsen just nu

Betsson
1.06
Sverige
16.00
Oavgjort
28.00
Österrike
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 09.15 den 14/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds i TV6 och startar kl 11.20 svensk tid. Sändningen börjar 40 minuter tidigare, kl 10.40, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den första för svensk del i VM och spelas i Finland som står värd för mästerskapet.

Aktuellt inför matchen

Sverige har en intressant trupp detta året som siktar att ta sig till slutspel vilket man misslyckades med ifjol. Nu har truppen spetsats till med flera tunga NHL spelare, däribland Rasmus Dahlin och Oliver Ekman Larsson som kommer ge defensiven en ny dimension.

Österrike har många spelare från den inhemska ligan och har inte ett alls lika namnstarkt lag. Trots det finns det flera intressanta spelare som med säkerhet kan ställa till med oreda om Tre Kronor inte är på tårna vid pucksläpp.

Guide Sverige-Österrike stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-Österrike stream hos vår partner Betsson. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för stream av Hockey-VM.

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Betsson och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här