Det bjöds på underhållning av högsta klass när JVM-guldet skulle delas ut.

Ett par timmar efter Juniorkronornas tunga förlust i bronsmatchen mot USA var det åter dags att bjuda in till hockeyfest i Scotiabank Centre, den här gången handlade det om kampen om guldet då Tjeckien och Kanada skulle göra upp. Hemmalaget inledde bäst och när Shane Wright gjorde 2-0 i andra perioden kändes det som att favoriten var väldigt nära att säkra guldet, men i andra halvan av den tredje perioden skapade Jiri Kulich spänning med sin reducering innan Tjeckien även skulle få in kvitteringspucken.

Plötsligt var Kanada satt under press och matchen fick avgöras i förlängningen där Dylan Guenther klev fram som stor hjälte för hemmalaget som därmed vunnit två raka guld. Mer kring matchen finns att läsa HÄR, och nedan kan ni se höjdpunkter med alla målen och firandet efter slutsignalen.