Problemet ökar kring Junior-VM i Kanada. 

Under gårdagen stod det klart att USA har drabbats av flera Covid-19 fall i sin trupp vilket gjorde att nattens möte mot Schweiz ställdes in och nu kommer det uppgifter om att även Tjeckien ska ha smittade spelare. Enligt det internationella ishockeyförbundet handlar det om en spelare som testats positivt vilket gör att kvällens match mot Finland ställs in.

Oklart för juniorkronorna

Den ökade smittan i mästerskapet gör att tävlingsledningen väljer att sätta in flertalet säkerhetsåtgärder, bland annat ska samtliga domare ha munskydd i de kommande matcherna. Det är ännu oklart hur det blir med nattens möte mellan Sverige och USA, under kvällen ska beslut tas kring om matchen kommer spelas eller inte.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan. Kontakt: benjamin@vmishockey.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här