Äntligen dags för semifinal och intresset för att streama Sverige – Tjeckien är enormt. Vår partner erbjuder en hockey-vm stream under hela mästerskapet utan kostnad.

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Tjeckien i semifinalen gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Unibet som streamar Sverige-Tjeckien mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds och tips inför matchen

Sverige är återigen stora favoriter att vinna matchen och stor just nu i 1.99 gånger pengarna hos ComeOn. Oavgjort ger 4.10 och att Tjeckien vinner kan spelas till hela 3.40 i skrivande stund.

Oddsen just nu

ComeOn
1.99
Sverige
4.10
Oavgjort
3.40
Österrike
Till ComeOn

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 11.58 den 25/5.

Var kan man se Sverige – Tjeckien?

Matchen sänds i TV6 och startar kl 14.20 svensk tid. Sändningen börjar 50 minuter tidigare, kl 13.30, för dig som är intresserade av försnacket. Intresset för att se VM i Tjeckien har varit stort både på plats och hemifrån Sverige. Många svenskar har varit på plats i Ostrava för att heja fram laget och nu väntar alltså Prag i semifinalen.

Nyheter inför matchen

Inga speciella nyheter har dykt upp under dagen utan Sverige mönstrar ett starkt lag i vanlig ordning och så även Tjeckien. Inget av lagen har rapporterat några skador i skrivande stund och det förväntas bli en spännande batalj under lördagseftermiddagen.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här