Det är dags för Sverige att runda av gruppspelet och i den avslutande matchen står Lettland för motståndet. Vi guidar dig till hur du enklast kan streama Sverige-Lettland och presenterar även odds inför matchen. Vår partner erbjuder stream inför samtliga VM matcher!

 1. Unibet Livestream

  Såhär streamar du VM 2024

  1. Klicka på knappen ovan och skapa ett konto på 1 min hos Unibet.

  2. Sätt in 100 kr med t.ex. Swish eller Trustly.

  3. Klart! Nu kan du börja streama alla VM-matcher. Pengarna du har satt in kan du spela för på valfri match!

  Alla regler och villkor

Streama Sverige-Lettland gratis

Till skillnad mot många andra landslagsmatcher så är inte årets VM något som är gratis för det svenska folket. Matcherna går i TV6 för Tre Kronors del eller i streamingtjänsten Viaplay som kräver ett abonnemang.

Ett välfungerande alternativ till dessa tjänster är spelbolaget Betsson som streamar Sverige-Österrike mot en låg kostnad. Du behöver endast ha ett spelkonto med minst 1 kr för att kunna börja se matchen. Spelkontot kan du snabbt och enkelt skapa med ditt BankID, så du behöver således inte uppge din adress eller annat.

Odds inför Sverige-Lettland

Sverige har stundtals imponerat hittills i ishockey-VM och det gör laget till stor favorit inför förmiddagens möte med Lettland. De flesta spelbolagen är överens om att allt annat än en blågul seger skulle vara en gigantisk överraskning i stil med gårdagens skräll när Danmark besegrade Kanada.

Oddsen just nu

Betsson
1.18
Sverige
8.55
Oavgjort
12.50
Lettland
Till Betsson

Odds kan ändras. Oddsen senast uppdaterade kl 22.38 den 23/5.

TV-kanal och tid

Matchen sänds i TV6 och startar kl 11:20 svensk tid. Sändningen börjar dock redan kl 10:30, för dig som är intresserade av försnacket.

Matchen är den sista för svensk del i VM:s gruppspel och spelas i Finland som står värd för mästerskapet.

Aktuellt inför matchen

Sverige går in i gruppspelets sista match med en god känsla efter att ha besegrat Norge med hela 7-1, något som blev ett bevis på att formen är stigande. I matchen fungerade även powerplayspelet på ett bättre sätt än tidigare vilket kunde bero på att William Nylander klev in i en av formationerna. Stjärnforwarden stod för totalt tre poäng i sin VM-debut och blir en av lagets viktigaste spelare även i förmiddagens match. Den här matchen får dock Oliver Ekman-Larsson se från läktaren, lagkaptenen missade kampen mot Norge och under gårdagen meddelade landslagsledningen att backen står över även dagens match.

Lettland har stundtals haft ett tungt mästerskap men har trots det mycket att spela för, ett bra resultat idag kan faktiskt leda laget till slutspel. Något som skulle ses som en stor framgång. Man måste dock ha lite tur med sig på vägen eftersom även USA kämpar om att knipa en plats bland de fyra främsta.

Guide Sverige-Lettland stream

Vi guidar dig till hur du hämtar din Sverige-Lettland stream hos vår partner Betsson. Det är snabbt och framförallt väldigt enkelt.

Guide för stream av Hockey-VM.

1. Skapa ett konto

Skapa ett konto genom BankID. Du fyller i ditt personnummer och signerar med ditt BankID, sedan är ditt konto skapat och redo att användas.

Skapa konto med BankID.

2. Gör en insättning

1 kr krävs som saldo för att starta streamen av matchen. Om du inte har ett saldo kan du sätta in ett valfritt belopp med Swish eller Trustly.

Insättning med Swish för VM-streaming.

3. Starta streamen

När insättningen är klar så kan du starta sändningen. Leta upp matchen genom sökfunktionen hos Betsson och klicka på play.

Betssons utbud av odds under VM.

4. Se alla matcher

När du nu har ett saldo på minst 1 kr kan du se alla VM-matcher hos spelbolaget. Inga ytterligare insättningar krävs för att se Sveriges kommande matcher.

Streama hela VM hos Betsson.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Ansvarig utgivare / Chefredaktör Simon är chefredaktör och ansvarig utgivare på VMishockey.se. Han har en gedigen bakgrund från olika webbtidningar där han varit med och bevakat flertalet stora sportevenemang genom åren. Telefon: 0708178563

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här