Inför Tre Kronors match mot Slovakien finns möjligheten att streama matchen hos Snabbare. Det tar bara en minut att aktivera streamen!

För att aktivera din Hockey-VM stream gör du följande:

  1. Signera med BankID hos Snabbare.com.
  2. Sätt in 25 kr med Swish.
  3. Nu kan du se alla VM-matcher direkt i mobilen! Gå till valfri match i utbudet och börja titta.

Pengarna som du satt in på ditt spelkonto kan du spela för på valfritt evenemang.

Inför Sverige-Slovakien i Ishockey-VM

Efter en minst sagt medioker inledning på gruppspelet har det svenska laget pressen på sig inför kvällens match, vid förlust skulle chansen att nå kvartsfinal vara borta. Tre Kronor kommer dock senast från en seger mot Storbritannien som kanske kan ha gett självförtroendet en skjuts framåt.

Just självförtroende är något som förmodligen även Slovakien har, laget har imponerat under gruppspelet och toppar faktiskt tabellen efter att ha samlat ihop tolv poäng fördelat över fem matcher – jämfört med Sverige som bara har sex poäng på lika många matcher. För Slovakien handlar därför kvällens match mer om att hålla liv i formen, platsen till slutspelet är redan klar och nu gäller det bara att försöka behålla förstaplatsen hela vägen ut.

Tidigare matcher mellan lagen

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här