Inför Tre Kronors match mot Schweiz finns möjligheten att streama matchen hos Snabbare. Det tar bara en minut att aktivera streamen!

För att aktivera din Hockey-VM stream gör du följande:

  1. Signera med BankID hos Snabbare.com.
  2. Sätt in 25 kr med Swish.
  3. Nu kan du se alla VM-matcher direkt i mobilen! Gå till valfri match i utbudet och börja titta.

Pengarna som du satt in på ditt spelkonto kan du spela för på valfritt evenemang.

Inför Schweiz-Sverige i Ishockey-VM

Sverige har inlett VM på ett minst sagt svagt sätt vilket gör att man har pressen på sig inför kvällens möte mot Schweiz. En förlust skulle göra vägen till kvartsfinal väldigt svår, eftersom det blivit förlust i lagets båda tidigare matcher. Samtidigt har Schweiz inlett VM bra och är på jakt efter sin tredje raka seger.

Tidigare matcher mellan lagen

Rent traditionellt har Sverige varit flera nummer större än Schweiz men under de senaste åren har avståndet minskat ordentligt. Senast lagen möttes (2019) blev det uddamålsseger för Tre Kronor och så har det ofta varit den senaste tiden. För att hitta Schweiz senaste seger får vi gå tillbaka till 2013 då man vann med 3-2.

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se
Sportskribent Benjamin är en 30 år gammal hockeyälskare med extra inriktning inom svensk klubb och landslagshockey. Han har tidigare jobbat för en klubb i Hockeyallsvenskan och skapat hockeysändningar i allt från Hockeyallsvenskan till Hockeytrean. På fritiden så driver han en egen hemsida med fokus på Hockeyettan.