Inför Tre Kronors match mot Danmark finns möjligheten att streama matchen hos Snabbare. Det tar bara en minut att aktivera streamen!

För att aktivera din Hockey-VM stream gör du följande:

  1. Signera med BankID hos Snabbare.com.
  2. Sätt in 25 kr med Swish.
  3. Nu kan du se alla VM-matcher direkt i mobilen! Gå till valfri match i utbudet och börja titta.

Pengarna som du satt in på ditt spelkonto kan du spela för på valfritt evenemang.

Inför Sverige-Danmark i Ishockey-VM

Efter en lång säsong och uppladdning är det dags för Tre Kronor att gå in i Hockey-VM. Rivalen Danmark står för motståndet i premiären men det är långt ifrån första gången som de båda länderna tar sig an varandra. Så sent som i början av maj hade lagen ett dubbelmöte i Malmö och där blev det varsin seger. Inget av länderna har fyllt sina trupper med spelare från NHL, Tre Kronor har totalt fem spelare från världens bästa liga medan Danmarks enda bidrag från Nordamerika är spelare från farmarligan.

En hel del av förhandssnacket kring Tre Kronor handlar om vem som förbundskaptenen Johan Garpenlöv väljer att ställa i målet. De hetaste alternativen är Adam Reideborn, som haft en bra säsong i KHL, och rutinerade Viktor Fasth som nyligen vunnit SM-guld men som missade avslutningen av slutspelet på grund av skada.

Många av spelarna i den danska truppen är bekanta ansikten även för de svenska supportrarna, fem stycken håller till i SHL och flera andra har ett tidigare förlutet inom den svenska klubbhockeyn. En av dessa spelarna är forwarden Nick Olesen som gjort succé i Hockeyallsvenskan med Södertälje men som skrivit på för Brynäs inför den kommande säsongen.

Tidigare matcher mellan lagen

Annons | 18+ | R&V gäller | Spela ansvarsfullt - www.stödlinjen.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här